banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tigrincses
    Igen ,jobb a Warthunder, szimulátor része különösen. Élethűbb, szebb grafikája van és még ki sincs forrva.... nekem jobban fekszik, igaz a tankos része. A repülős verzióval kezdtem , eleinte jobban is feküdt de mára már erősebb a mezőny mint volt , tankosnál viszont semmi változás, igen sok a " bénás" játékos ha úgy vesszük látszik hogy Wot-hoz szoktak! Türelmetlenek vagy épp nem mernek támadni mert ott egy lövésnek is döntő szerepe van ,nem úgy mint az elkényelmesedett Wot-nál. Néha röhögök is magamban ,mennyi a figyelmetlen manusz . :) aztán kiszedem őket és megyek tova... viszont engem is értek már meglepetések, élethűbb na, ennyi az egész... Repülős részhez meg gyakorolni kell, ennyi a recept, mivel könnyen kizökkentheti az embert ha sokat nyomja tankkal mint repülővel, elszokhat az illető, hisz teljesen más reflexet és taktikát kíván meg mindkét harceszköz... hajókkal nem tudom mi lesz, érdekes lesz ha bevezetik. Viszont aki szórakozni akar az nyomja WoT-al! :)
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.06.05. 13:06:59