A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #355776 Az LT-6 legegyszerűbb megoldása. Megfelelt volna az obj260 szintnek is (a wte100-t, a jagdtigert meg az egyik artyt biztosan az én spotom után lőtték ki, de lehet még többet is, de 3kell az obj260 lt-6 küldetéshez meg 8 tankon spot sebzés), de most csak 6 tankon kellett spot sebzést elérnem.
Pár dologra kell odafigyelni, egyrészt úgy beállni a spot bokorba, hogy körkörös takarást nyújtson, nem lőni (mint az idióta t54 mellettem), a harmadik viszont egy trükk, ha több scout megy egy helyre, ami gyakori mostanában, akkor mindig annak számolja a rendszer a spotot (nem a spot sebzést, hanem hogy ki látja meg elsőnek), aki előbbre van, elég 1m is, csak egy picit előbbre legyünk. Mondjuk ez pont nem kell az LT-6-hoz, de vannak olyan küldetések, ahol nekem kell spotolni/először észrevenni az ellenfelet, ilyenkor erre figyelni kell. Látható is, hogy több tankot az t54light spotolt fel, mert az orra előbbre volt, mint nekem, aztán előbbre gurultam kicsit, utána már én spotoltam.
IM LT-6 megoldása
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.05. 10:17:51