banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ez a része okés, de eddig mindig volt valami xp jutalom feldobva, ami nekik igazából semmibe nem kerül vagy legalább annyit megtehettek volna, hogy ezekbe a (D) tankokba be lehessen tenni a hasonló típusú legénységet az adott nemzetből, ha van. Ha nincs, akkor meg használja a játékos a kapott 100% legényeket.

Amúgy nekem nem jön be, állandóan falkák rontanak rám, ha én megyek falkában, akkor meg senki nem foglalkozik a zászlóval.

Valahogy ezt át kéne gondolniuk, mert ez a garázs csata oda fog vezetni, hogy mennek előre, mint a megvadult állatok, semmivel nem törődve. Minek is? Ha kilövik őket, jön az új tank. Egy gyerek direkt kilövette magát, sőt ajánlotta a többieknek is, mert szerinte hamarabb megvan, mint visszamenni és javítani. Így viszont a javítás helyek fölöslegesek, inkább kilöveti magát a játékos.

Ész nélküli hentelés megy, emiatt nagyjából az 5. csata után lett elegem belőle. Semmi jutalom nincs hozzá rendelve, ha ezzel b.szom el az időt, úgyhogy részemről ennyi. Legalább egy legénységi xp-t odab.szhattak volna, de a WG újabban kezd nagyon fukarkodni az ilyesmivel.

A problémákat még el lehet fogadni, mert teszt üzem, de nem tudom elképzelni, hogy ebből mit lehet kihozni. Eszetlen hentelés lesz ezekben a csatákban, felnagyítva a normál csaták legunalmasabb és frusztráló csatáit, amikor az egyik csapat ledózerolja a másikat. Itt annyi a különbség, hogy nem lehet ledózerolni senkit, pontosabban lehet, de pár másodperc múlva visszajön egy másik tankkal és szinte folyamatos kaotikus hentelés folyik. Talán ha kicsit tapasztaltabb lesz a nép, meglátjuk pár nap múlva, de tartok tőle, hogy ez a stílus marad meg, hentelés, hentelés...