banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Pont tegnap anyáztam 1 jó adagot, mert elbaszták sand river-t és sigfried line-on a jó kis med/light helyeimet támadás módban. Itt ott kivettek 1-1 bokrot, csökkentettek 1 sziklát v dimbes-dombos szar lett, ezzel tökéletesen szétbaszva a kedvenc helyeimet....
    Mérgemben tegnap ki is kapcsoltam a picsába az assault-t.
    Amúgy az utolsó sorodban leírt dolog miatt nem fognak soha változtatni ezen a hülye körforgáson, mindig kell 1 ügyeletes op ág, hogy azt húzza a jó nép. Ebben van a legnagyobb pénz, meg ugye a csendben gold spam felé való terelésben.
    Bár néha meg nem értem őket, mert ha pl. bedobnának 1-2 tankot (pl. az új m48a2/t54e2 v mit), nem (csak) cw reward lenne, hanem t10 szpesöl mondjuk, és mondjuk 18k goldért lehetne venni darabját, és mondjuk lenne 1 10k db limit (a cw-n megszerezhetően felül), hogy azért még az is rámozduljon aki amúgy lehet nem venné meg. Tuti szakítanának vele, illetve annyi mindent lehetne még adni pénzért, ha annyira szakítani akarnának, cserébe viszont akkor normálisan rendbe raknák a gold peneket, normálisan balanszolnák a tankokat, class-okat, tiereket, mapokat.

Ui. azért nem balanszolják a dolgokat, mert akkor nem tudnának mit csinálni, vagy legalábbis nem tudnának mit kamuzni "munka" címszó alatt. (bár van elég bug amit javíthatnának, kedvencem a ghost shells, amit még mindig nem tudtak megoldani....vicc hogy a saját fejlesztésű játékukban nem tudják megérteni miért történik ez, és nem is tudják megoldani...nevetséges)

Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.06.02. 11:52:08