A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #355446 Vannak vicces csaták is a sok béna miatt. Siegfried, védekeznünk kéne de az egész csapat lerohanja az ellenséget, akik a vár aljában körben védekeznek. Mivel butaság kitámadni, hiszen a lövészek jó pozícióból tudnak lőni körben, kicsit várok, de nincs mit tenni, mennem kell nekem is, különben megdöglik mindenki és akkor lehet túlerő ellen alakítani, ami nem jó dolog.
A végén egyedül én maradtam életben, de nyertünk és ilyen is ritkán van, hogy én harcolok lentről fölfelé védekezés módban, dehát nem volt mit tenni, alakulni kell a csapathoz. Kigyújtottam egy black prince-t, utána egy hellcat-ot próbáltam gyújtani, nem jött össze, dupla gyújtós küldetés most is elbukott úgy, hogy csak 1x gyújtottam. Már számolni sem tudom, hányadik 1x gyújtásom, ami után hiába lövöm az ellenség seggét, nem gyullad ki.
Ezeken a f.sz rng-s küldetéseken kicsit faraghatnának olyan értelemben, hogy lenne két megoldása, az egyik a mostani, 2 gyújtás, de ha mondjuk 50x kigyújt az ember egy tankot, akkor szintén teljesülne. Az sem lenne könnyű, mert 1x kigyújtani sem olyan egyszerű és az is garantálná, hogy sokat kell játszani érte, de legalább lenne valami értelmes esélye a dolognak, nem ez a totális véletlen.
Ugyanez a 3 artys küldetés, mondjuk 50x kéne 3 artyt spotolni, de elég lenne 1-be belelőni, szintén elég nehéz lenne, medeknél meg 2 artyt kilőni 50x.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.31. 16:24:48