banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Vannak durva arcok a hétvégén az kétségtelen. Kiraktam a béla elejét srégen siegfried line utcasarkon. E100, E75 meg egy e4 lőtték és mind lepattant, szerintem arannyal is lőttek, az is. Mivel nagyon szorgalmasan lőttek, mondom, szépen összepattogtatom a 12e-t

Akkor már kezdett gyanús lenni, amikor a retardáltak beengedtek egy t54-t az oldalsó utcába, mert nem figyeltek? Mindegy, két lövés volt megoldottam, de hp-t vesztettem és a szorgalmas csapat szétszéledt, akik lőttek.

Nézem az állást 10:5 az ellenségnek és a kérdésem, hogy a p.csába, mikor lefoglaltam 3 top tankot és a t54-t is én intéztem el, a csapatomnak 4 ellenféllel kevesebbel kellett harcolniuk és mégis mindenki elpusztult.

Na ez a durva igazán, nem amikor rng miatt valaki úgy tűnik, mintha bénázna, hanem amikor nem tud a csapat a túlerejével semmit kezdeni.

Így is összepattogtattam 7e-t vele Ha nem döglik meg a csapatom ilyen gyorsan, akkor szerintem összeszedem a 12e-t, 10,5e jött össze, de a bélával nem lehet több irányba harcolni, arra nem jó.

Érdekesek ezek a hétvégi játékosok, több ezer, tízezer csata után is a kezdők szintjén állnak, semmit nem fejlődnek.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.31. 15:01:32