banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Miért gondolod, hogy mély torkos szopás neki? Nem fejlődnek és őket a kezdőkhöz kell mérni.

Emlékszem, mikor elkezdtük öcsémmel, akkor közös accon, a kv1-el beálltam redshire-n a régi dombra a bokorba és kilőttem egy tankot. Egy játékos (gondolom jó vagy jobb játékos volt, de xwm-t nem használtam, nem tudom, csak ez a jelenet megmaradt bennem) meg "megdícsért", hogy milyen jó sniper tank a kv1. Dagadt a mellem a büszkeségtől.

De mondok én mást, szerintem sokkal jobban élveztem a játékot, szórakoztatott, minden csata. Győzelem, vereség? Érdekelt? Igaz, hogy sokszor fogalmam sem volt, mi történik körülöttem, de amit nem tudok, az kit érdekel.

Nem vagyok róla meggyőződve, hogy most jobban szórakoztat a játék, mint akkor. Emiatt (is) próbálok minden szükségtelen modot letörölni, xwm-t kiiktatni, arany lőszerre nem vagyok kíváncsi, statot nem nézek, próbálok visszatalálni oda, amikor még szórakoztatott ez a játék. Most a küldetések érdekelnek igazából, szeretem a kihívásokat ilyen értelemben. IM nélkül lehet, hogy abbahagytam volna, vagy csak nagyon ritkán játszanék.

Szerintem óriási hiba azt hinni, hogy ők ezt szívásnak és kellemetlen dolognak érzik. Mindenki gondoljon vissza a kezdő önmagára, megérti miért van ez így.

Az persze egy érdekes kérdés, hogy miért nem képes egy intelligensnek mondott lény, egy ember 10-15e ismétlés után sem mutatni a fejlődés jeleit, de ez már tényleg nem a játékhoz köthető probléma, úgy gondolom

Pales: rendben, nincs többet hozzátennem a témához. Szerinted a WG qrva jól csinálja én árnyalnám, ennyi, nem tudok mit hozzátenni, elmondtam mindent, amit akartam a témáról.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.29. 23:17:12