A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #355353 Pont most hallgattam a Stöki riportját a Tihor Miklóssal (ha így nem mond semmit a név, túlélők földje, hatalom kártyai meg számtalan plus4,c64 játék).
Beszélnek a játékpiac jövőjéről és persze feljön a téma a free 2 play mmo. Mondja a Tihor, hogy ők jobban beleásták magukat ennek a rendszernek a bugyraiba. A mikrofizetések rendszere hatalmas pénzt hoz, ha nagy a játékos bázis, de azt mondja, hogy volt valami játék (nem emlékszem a nevére, mert a háttérben szólt, majd meghallgatom újra, de erre felkaptam a fejem), ahol volt olyan felhasználó, aki 100e dollár felett költött rá. Valami unatkozó milliárdos gyerek. Ha néhány ilyen bálnát behúznak a játékba, akkor már gond nem lehet és ezeket a felhasználókat kell megnyerni a játéknak, innen jön a bevétel.
A WoT-nak qrva sok játékosa van, úgyhogy itt nem is a bálnák az érdekesek, hanem mondjuk a delfinek (elnézést a delfinektől, mert lehet hogy nem beszélnek, de szerintem intelligensebbek némelyik játékosnál, de a vízes példa miatt használom őket), akik még mindig qrva sokat költenek rá úgyhogy rájuk kell/kéne építkezni a bevétel szempontjából.
Pales: hány millió játékos van és ahhoz képest kiszórnak mennyi tankot? Abból a kiszórt tank mennyiségből mennyi megy tutira egy szűk körhöz, a jó játékosokhoz? Mennyi marad a plebsnek? Van ez a lehetőség, senkit nem kényszerítenek bele, de attól még tarthatom baromságnak ezt a jutalomtankos rendszert és igen, van olyan tank, amit én is szívesen kipróbálnék, de nem, nem fogok CW-re menni. Ennyi, az én döntésem, de elmondhatom, amit erről gondolok, hogy kéne alternatív beszerzési forrás is a többségnek, aki nem tud vagy akar ezen részt venni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.29. 22:55:37