banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Érdekes gondolkodásod van, mindig a lényegtelen dolgoknál ragadsz le.

Fizet, nem fizet. Se te, se én nem tudjuk bizonyítani, úgyhogy ezen én soha nem is vitatkoztam, én így gondolom. Én azt gondolkodom, hogy nem tőlük jön a bevétel, mivel van alternatív arany szerzési forrásuk, kevesebbet költenek. A többség meg kénytelen megvenni bankkártyával/sms/paypal az aktuális bajnokok csomagját, ha aranyat és spéci tankot akar.

Egyébként sem túl lényeges dolog ez a fizet nem fizet, hanem a játékosok egy szűk csoportja érintett és a szűk csoporton belül is általában ugyanaz a kör húzza be a tankokat. Ezért az sem egy túl jó elgondolás, hogy majd még többen mennek CW-re, mert szerintem senki nem az idejét akarja elb.szni.

Ha te bevételt / profitot akarsz növelni mégis magyarázd el nekem mitől lesz több pénzed attól, hogy ezt a szűk kört favorizálod?

Nem is értem ezt a vitát, számomra ez teljesen nonszensz egy nagyon szűk kört favorizálni egy olyan játék esetében, ahol több tízmilliós a játékos bázis.