banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Mi köze ennek ahhoz, amit én mondtam? Nem azt mondtam, hogy csődbe megy a WG, hanem csak annyit, hogy phaszság ez a CW-re szórunk f.sza tankokat rendszer, amikor a CW eleve a (fizető) játékosok töredékét mozgatja csak meg és még közülük is nagyjából egy behatárolt kör húzza be a tankokat rendszeresen.

Mintha egy focimeccsen ott lenne a fizető plebs meg az ingyenjegyes kiemelt vendégek (megérdemelten, nem ezt a részét vitatom, jó játékosok, tettek azért, hogy nyerjenek a CW-n stb stb) és a rendezőség az ingyenjegyesek között osztogatna rendszeresen ajándékot, mondjuk olyan alapon, hogy melyikük tud többet dekázni.

Ez egy baromság, akárhogyan nézzük, pontosabban azt gondolom, hogy valamiért tolni akarják a népet a CW felé, de akkor meg ott a probléma, hogy a nép tankot akar, nem az idejét elb.szni és egy elég behatárolt kör nyer csak tankot. A kígyó a farkába harap.

Egyébként csupán a bevétel növekedésre hivatkozni önmagában egy közgazdasági nonszensz, mert ki kell egészíteni az egyéb mutatókkal. Például fontosabb paraméter a nyereség és annak változása.