banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Ezt én se nagyon értem. Arra tudok pl. gondolni, hogy ugye a CW-hez ember kell és a klánok népszerűsítik a játékot, hogy minél több tagjuk legyen, ezzel meg egyre többen játszanak. Én pl. sose CW-ztem, ha jól belegondolok még senkinek nem ajánlottam a játékot. Ha megkérdezik persze mondom, hogy játszom ezzel, de direkt senkinek nem reklámozom.
    Az pedig, hogy a jó játékos fürdik a kreditben nem feltétlenül igaz. QB-nek, Orzynak is többször láttam, hogy alig van, egyszerűen azért, mert ők minden ágat húznak és az már super unicum szinten se pluszos.
    Én már egy ágat se húzok és legtöbbet tízes tankokkal játszom (8.64-es avg. tiert produkáltam tegnap pl.) prémium nélkül kék játékosként pont kb. nullára hozok ki egy napot vagy egy kicsit mínuszra, de mivel van az IM, így kis plusz inkább, ha egy-egyet sikerül megcsinálni és akkor még az egyes hétvégi akciók esetén is csurran cseppen. Szóval én tipikusan a legrosszabb vagyok a WG szemében. Nem költök a játékra már egyáltalán és még csak nem is reklámozom igazán.