banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Én komolyan kíváncsi lennék arra, hogy a CW mennyi anyagi hasznot hajt nekik, direkt és indirekt módon. Valamiért erőltetik, pedig szerintem a bevétel nem tőlük jön és nagyon kontra produktív dolog ez, hogy egyre jobb tankokat adnak oda, a plebsnek meg jönnek a q.va drága bajnokok csomagjai, lásd rudy, bromwell és is-2 történet.

Egy fame-s manustól olvastam egy jó írást még régebben, hogyan elemez játékosokat, és például ő azt is nézi, hogy mennyi prém tankja van valakinek és mennyit ment vele, mert ha sokat, akkor arra következtet, hogy sok aranyat használ (így turbózza a statot) vagy csak nem elég jó játékos, hogy sima tankokkal előteremtse a kreditet. Én ott magamra ismertem, olyan értelemben, hogy tényleg nem tudok elég kreditet termelni a normál tankokkal és sokat megyek prém tankokkal is, de nem is állítottam, hogy pro vagyok.

Igazából, amiért ez érdekes, hogy fordítsuk meg a dolgot, egy pro játékosnak mindig van bőven kreditje, mert sokat sebez, nem kell neki prém tank, talán még prém előfizetés sem, de mindenesetre elég arany bevétele van SH-ból, CW-ből, ESL-ből, hogy ne kelljen sokat költenie a játékra.

Szerintem a WG nagyon nem érti ez az egész ökoszisztémát, vagy érti, csak úgy csinál, mintha nem értené. A pro játékosoktól ne számítsanak komoly bevételre, hanem a közepes és gyenge játékosok dobják össze nekik a bevételt.

Ehhez képest egy CW-n töredék befektetett energiával meg lehet szerezni egy tankot, szemben mondjuk az ilyen 7x150e xp meg 7x150 frag meg a társai grindekhez, amit a játékosok tömegének szánnak.

Szívesen kipróbálok új tankokat, de nem dőlök a kardomba egyik miatt sem, ha nem birtoklom, pusztán csak elgondolkodtam ezen, hogy a CW-n nyalják a játékosok talpát, de se üzletileg se logikailag nem nagyon érthető. Tudom, a szokásos WG/Storm választ, hogy akkor lehet CW-re menni, de kösz WG, nem erre gondoltam, nincs hozzá kedvem, pusztán csak mintha elszálltak volna az arányok nem kicsit...
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.29. 20:20:17