A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #355272 Én voltam személyes érdekeltség miatt, nekem első ilyenfajta fesztiválom volt, elégedett voltam, főleg h Kecskeméti vagyok, így a seggembe volt, szval mondhatni "muszáj" voltam kimenni :D
Több tankra, több árnyékra vágytam volna, de azért volt látnivaló, több érdekes emberrel találkoztam és beszélgettem, illetve a hideg sör kárpótolt több dolog miatt :D
A sátor nagyon poros és meleg volt, irdatlan tömeg volt, ha valaki azt kibírta, akkor a mostani kamionos és termes megoldás 1 mekka lesz számára, amúgy a szervezők és rengeteg ember jó arc volt, jókat lehetett velük beszélni, meglepő volt mennyi ember várt a bónuszkódokra és egyéb jóságokra (póló, kulcstartó), érdekes volt nézni a korosztályt is, hogy milyen fiatalok és milyen "idősek" is játszanak a játékkal, és érdekli őket.
Most lesz tigris replika is legalább, nagyobb géposztály, az új helyszínt nem igazán ismerem (tavalyit eléggé ismertem, többször voltam ott), sztem azt a pár ezer huf-t megéri, bár az ország másik feléről nem biztos h elmennék, de pl. pestről simán lenéznék rá :D (még szerencse h megint csak pár percre van tőlem autóval....jó hogy az ország közepén rendezik, így Kecskeméthez mindig közel lesz :D)
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.05.29. 09:44:08