A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #354086 Most hirtelen nem találtam jobb csatát a wz111-től, de erre a jelentre például emlékeztem. 8:40-től rám mászott egy is3, meg egy t28htc is, de az most mellékes. Szépen küldtem az HE-ket az IS3 ágyúja tövéhez és talán 2x tudott rám lőni 1 perc alatt. Ő is HE-vel lőtt, csak nem célzott vagy nem jól célzott.
A poén, hogy megnéztem lassítva és basszus a saját HE lövésem ütötte ki az ágyúmat, na igen, alapszabály, tartsunk némi távolságot a splash miatt. Mondjuk nekem van fegyverkovács skill a lövészen, mert a wz-nek gyakran sérül az ágyúja.
6 kritikál sebzés volt az IS3-n, ebből 2 vagy 3 az ágyúja, már nem emlékszem pontosan hányszor lőttem el neki, de utána akkor célzóköre lehetett, mint a fél képernyő.
A kiütött motorom miatt nem tudtam flank-ra menni, de ha nincs a t28htc az oldalamban, akkor szerintem kiszedtem volna az IS3-t így is.
WZ111-HE
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.15. 17:26:00