A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #354078 Ezt általánosan írtam, nem csak tárassal megyek rá az ellenfél pofájára. Tárasban nem tartok he-t amúgy sem, van amiben nincs HE, mint választható (sőt, nem tudom van-e egyáltalán, most nem néztem át az összes tárasat, nekem egyben sincs HE). Tárassal modulra tudok menni, ammo, torony, esetleg motor, mindenféleképpen modul sérülést próbálok az elején elérni.
Az HE téma nagy szakértője a wz111, amikor a 122mm-es beb.sz egyet, az nagyon jó eséllyel ki is üti mondjuk az is3 ágyúját, aki jön rám nagy boldogan, aztán már nem annyira boldog. Mondjuk a gondom ott kezdődik, hogy sima lőszerrel flankolnom kell leginkább, hogy biztosan belőjem, az HE meg keveset sebez, tehát az mindenképpen kritikus modulra kell kilőjem és a hp-ját meg valahogy normál lőszerrel vagy arannyal kell lebontani.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.15. 16:11:14