A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #354075 Na ez egy brutális kör volt. Volt itt minden izgalom, a 4. lövedékem a t25/2 alá ment a földbe
mert mozgás közben nyomtam el rá. Jön rám az arty csótány meg egy amx50120 és éppen be tudtam tárazni, de mi a helyes döntés? Az arty-t szedtem ki elsőnek,mert ha az arty belémb.sz, akkor végem, nincs már javítóm, se elsősegély, az amx-nek megpróbálhatom ellőni a lőszerrekeszét (ez sikerült), a tornyát esetleg. Sikerült sérülést okozni az amx50120 ammo rack-jének és ráadásul pont nem volt neki elég lövedék betárazva és nem volt javítója sem, úgyhogy mindketten töltöttünk, de én gyorsabban és elfelejtettem aranyat tölteni, pedig vittem magammal és itt jogos is lett volna a használata.
Én szeretem az ilyen F2F közelharcokat, ezek az igazán izgalmasak. Szerintem, legalábbis én amire törekszem, hogy valamilyen modul sérülést okozzak neki az elején. Ezért b.szok be egy HE-t az ágyú mellé hacsak tehetem kezdésnek, hogy sérüljön vagy akár kiüssem, utána persze vagy normál lőszer vagy arany jöhet. Meg kell próbálni mindig az ammo rack-et kiütni elsőnek, ha lassabban tölt utána az ellenfél máris hátrányban van. Ezek persze evidens dolgok, de be kell gyakorolni, hogy a dinamikus közelharcban meg is tudja csinálni az ember. M103-nal, de több más tanknál is elég könnyű kiütni a tornyot és nem tudja forgatni, na az egy durva szívatás. Ha bekap az ellenfél egy komolyabb modul sérülést a közelharc elején, nagyon komoly hátrányba került azonnal, nem is beszélve a demoralizáló hatásról.
T54E1 - ACE
lammaer: sokat én sem játszom hajnalban, erről inkább csak olvastam. Kevesebb játékost, mint 15 viszont láttam már éjszaka, hajnalban inkább azt mondanám, ez nem ritka. Mondjuk egy TD 60%-os küldetést ilyenkor érdemes megejteni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.15. 16:05:47