banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Na most azért ezt nem lehet leegyszerűsíteni, hogy kell a su100-al 2980 sebzés legalább, akkor az 390-el 8 lövés. Bárcsak ilyen pofon egyszerű lenne.

A csúcsom vele 2598 eddig és az egy epic kör volt, azzal lett meg a 4xhp TD küldetés. Nyilván full arannyal lehetne javítani rajta, de akkor még mindig az a problémám, hogy a legénység oda-vissza képzése 2x40e xp veszteség, ami q sok, ha csak az IM miatt kell tennem. Inkább kipróbálok akkor már más TD-ket, ha át kell képezzem a legénységet így is úgy is. Másik megoldás, hogy nem megyek tovább a SU-nál maradok, de lehet még további 2 hónap is, mire meglesz a t55a, szóval inkább mennék tovább. Ráadásul a su100-al sem annyira egyszerű dolog ez, rengeteg ászos kört mentem vele, de 2,6k sebzésig jutottam eddig. Szerintem az ISU-val 5k sebzés egy reális cél lehet, tier8-10-ben van elég hp, az ágyú szép kövéreket sebez és egy új tank, szívesebben képzem arra a legénységet, mint vissza a su100-ra. Arról nem is beszélve, hogy a su152 troll ágyúval szintén esélyes lehet, talán nem is kell elmennem az isu-ig.

Az mondjuk egy jó kérdés, ha jövőre még játszom és jönnek új IM-ek, akkor mit csinálok, de az annyira távlati dolog, hogy azzal én most nem foglalkozom.

Userx2: szerintem a legtöbben riggereltek az obj260-ért kicsit vagy sokat. Tisztelet a kevés kivételnek. Ha mást nem éjszaka nyomják szakaszban, amikor lehet 7-10 játékos oldalanként, ha van 3 fős szakasz, akkor az elég sokat tehet és most nem is az összeszámolásról beszélek, szimplán ilyen foglalás meg frag meg hasonló küldetések, de olvastam pl hogy több light küldetés is egyszerűbb késő éjszaka. Fene se tudja, de ezért nem fogok fenn maradni hajnali 2-3-4-ig.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.15. 15:19:42