A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #354066 Mentem egy szinte tökéletes kört a T37-el Fiery Salient-en. Azért csak szinte, mert természetesen a végén, az utolsó, bokorban bujkáló faszverőnek bele kellett rondítania: kilőtt menet közben. A T-55 LT-2 is meglett volna, elég lett volna túlélni. Persze tudom, én voltam a hibás, túl "mohó" voltam, hogy az utolsó artyra rá mertem menni, hogy is hihettem azt, hogy nem lő ki ha oldalirányban megyek el előtte 120 méterre... Tévedtem. "Imádom" ezt az "RNG"-t meg a faszverőket!
Eltudjátok képzelni, hogy a végén mekkorát anyáztam. Ezért is hanyagoltam a WoT-ot hetekig, nem hiányzik nekem, hogy ilyen hülyeségeken felmenjen a vérnyomásom, most is csak a napi 30 aranyért kezdtem el játszani, de már azt is nehéz elviselnem. Egész egyszerűen undorító.