A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pecaboy #354065 Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy mi a logika abban, hogy kis tierű könnyű tankokat bedob a játék sokkal magasabb tierbe? Spotter ide vagy oda, én nem sok értelmét látom annak, hogy egy tier4 Stuartot bevág az MM tier7 meccsbe. Mihelyst észrevesznek, egy lövéssel kiszednek, ráadásul a magasabb tierű medeknek és TD-knek is jobb az álcájuk és/vagy mozgékonyságuk és/vagy látótávjuk. Sebzés pedig szinte kizárva - a kínai 81-es, de főként az amcsi 56-os pen még figyelemeltereléshez is kevés. Arról meg ne is beszéljünk, hogy alacsonyabb tierű tankok legénysége is általában gyengébb szokott lenni, mint nagyobb társaié (érthető okokból).
Egy AMX 13 75-tel is kifejezetten szenvedős tud lenni a dolog, hiszen bár maga a tank tier7-es, de sosem lesz tier7 meccsen, ráadásul a mobilitása finoman fogalmazva gyenge (fordulás és gyorsulás szempontjából), legjobban medes jellegű sorozásra és nem spotolásra lenne használható - ha nem dobna rendszeresen tier10 meccsekbe, ahol általában az ellen oldalát sem viszi át.
A tier4-7 spottereknek a "speciális MM" miatt így sokkal pocsékabb az életük, mint akár a magasabb, akár az alacsonyabb tierű spottereké. (Alacsonyabb tierűeket nem dob be sokkal magasabb meccsre, a magasabb tierűek meg ugye max. tier10 ellennel találkozhatnak, az már nem problémás.) Szóval ez nekem nagyon nem tűnik fairnek.