banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ha már az IM szóba jött, milyen TD-vel lehet majd az 5x megcsinálni? Azért kérdezem, mert bár még messze vagyok az obj küldetésektől, de eddig a legalkalmasabbnak a su100 tűnt, de az 5x kicsit meredek lesz neki, de benne az esély, a legjobban, legalábbis az én TD-im közül. Más TD esetében túl sokat kéne sebezni és minden szökőévben jön egy olyan csata, a su-val csináltam a 4x küldetést és többször jártam már 4-5 között vele, mondjuk az 5x még nem sikerült, de akkor töltenék full aranyat, szerintem ezzel meg lehet.

A gondom viszont az, hogy mennék tovább és a dilemma, hogy eladjam, vagy hagyjam a garázsban. Ha lenne más alkalmasabb TD, akkor eladnám, ne foglalja a garázshelyet, meg a legénység visszaképzése is macerás egy dolog lenne, jó lenne más TD-ben is gondolkodni az 5x küldetéshez.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.15. 12:36:26