A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lichtmaschin #352188 Tegnap gondoltam gurulok egy pár 2x-s kört. Nem fullos E75 -el megyek nem is vagyok első a sorban domb alján megáll előttem egy usa heavy én mellette- mögötte úgy hogy fedezékben legyek az artitól. Megkapjuk a spotot at kell ellen lighttol. Elkezdek mozogni random előre- hátra - y- ba. Kb spot végére telibebasz mind a 3 arti mozgás közben.1200-600-maradék. Rajtam kivul volt legalább 3 másik heavy aki könnyebb célpont megis engem neztek ki maguknak. Ez mondjuk nem egyedi eset. Előtte körön 5-5 arty volt. Mondjuk azt nyertük. Nehezen emésztem mé ezt az irdatlan nagy sebzest amit az artik csinálnak. Egyszerűen megölik a játékot. Egyloveseznek egy nehéz tankot? Ha megsem mar jön a gold, mondjuk ez masra is igaz....boccs a rinya poszttért csak ismét feldühített a dolog.