A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #351785 Akkor meghívod a haverod, fizetsz neki egy sört, mentek sokat szakaszban és meglesz a tank neked. Az obj260-hoz sok sikert és jó RNG-t, mást nem lehet kívánni
Én attól tartok, hogy itt a t55a-n el fogok cseszni több hónapot, mert nincs meg a tankom több küldetéshez, előbb fejlesztenem kell. Utána elvileg az obj260-t már úgy kezdem, hogy a tankjaim meglesznek, de ott tényleg kell a szerencse is és nem lesz meg mire leállítják az első kampányt. Persze ez képlékeny, a wg is 1 évről beszél első körben, szerintem mindenképpen megvárják hogy az általuk elképzelt darabszámú obj260 beguruljon a garázsokba és utána jöhet csak a kampány2. Az is kérdés persze, hogy a kampány1 küldetések maradnak és lehet velük tovább is szórakozni vagy azokat kiveszik teljesen. Erről még nem láttam semmi infót.