banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Lejárt a szerk idő, csak egy gondolat erről. Én azt csináltam, hogy kezdtem egy új accot, most is lehet szerezni elég jó alienware kezdő kódot (ha még van). Az is7 ágnak álltam neki, mert a fő accon is tier1-ről kellett volna kezdjem, semmi nem volt meg belőle és az is7-t szeretném is kipróbálni, szóval ilyenkor simán kezdhető egy másod acc, ha van olyan ág, ami érdekel, de nagyon az elejéről kéne fejlesztened.

Ami feljöhet probléma a kredit ugye, de nagyon segítség, hogy vannak IM küldetések, amikkel több százezer, millió kredit is összeszedhető elég könnyen, meg a prémium fogyócikkek is jól jönnek. Ugye a stug küldetést már tier4 tank is teljesítheti. Mivel nehéz ágon indultam el, oda adott volt a tank (kv1, kv1s, kv85 stb.).

A többi ágon meg érdemes legalább tier4-5 szintig elmenni és akkor már lehet a küldetéseket csinálni. Med ágon, egy t-28-al szerintem az összes stugiv IM megcsinálható, kivéve az MT13-t, a 3k sebzés miatt össze kell akkor állni esetleg egy troll szakaszba vagy kis troll szakaszba két tier6 meddel. TD vonalra a németet ajánlom, mert abból lehet gyorsan olyan SPG-t (grille) fejleszteni, ami már jó a küldetésekhez. Egy marder38t-vel a TD15-t kivéve mindegyiket meg lehet csinálni, mert 1000 sebzéseket kér, az összehozható vele probléma nélkül. A TD15 nem. A Grille-el szintén nem gond az 1000 sebzés, de a területsebzés küldetést már szerintem nem lehet megcsinálni vele, de az első 10 küldetés már elég jó kreditet és cuccokat hoz.

A könnyű tankos küldetések meg megcsinálhatóak gyakorlatilag az összes tier5-el, néha be kell vinni kis troll szakaszba tier6-7 könnyűvel és kész.

Ha elértél az IM küldetés végére vagy elakadtál vele végérvényesen, akkor meg eladod a tankot, fele pénz visszajött. Kicsi, tier4-5 tankokkal szerintem a stugIV-t nem lehet megszerezni, de nagyon sok kreditet be lehet gyűjteni.

Szóval egy új accon sem kell a kredit miatt aggódni, ha az IM-t kiaknázod.

Még egy dolog, a T-28 nagyon jó farm tank a zis-4 ágyúval és 100% körüli legénységgel, Jobban hoz, mint a tier5 tankok, nekem legalábbis ez volt a helyzet. Ha nincs prémium tank meg prémium előfizetés és mégis farmolni kell, akkor a t-28 egy jó választás lehet.