A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #351771 Azt hiszem igen, de célszerűbb új acc-al megcsinálni, mert meglévő acc esetében qrva sokat kell szakaszozni a tankhoz. Új acc esetében meg elég egy tier10 tank kifejlesztése és megvásárlása.
Más téma, arty megint, mi más. Egyedül maradtam két artyval szemben, de szerencsére a viszonylag fürge obj430II-ben, szóval nem teljesen esélytelen a dolog. Ami érdekes, hogy f2f kellett legyőznöm, mert viszonylag szűk sáv volt, ahova a másik nem tudott belőni. Szembe menni vele nem szabad (egy m53/55 arty volt), cikk cakk szintén nem nyerő az autoaim miatt, akkor már inkább keresztben előtte padlógázzal, ez a lehetőségek közül a legjobb talán. kb 250m-ről nem lehet az arty egyszerűen kicselezni, a splash elkapott és szép kövéret belém b.szott. Mondom, padlógáz mellett, ami stock motornál is kb 50km/h sebességet jelent.
Nem tudom, de ezzel a kib.szott autoaim-el valamit csinálniuk kéne, egyszerűen röhej, hogy gyors tankokat kiszednek, amikor padlógázzal megy. Értem, hogy b.szott rng, de a wg-s k.rva szája, miért nem lehet ezzel kezdeni valamit? Ha az arty egyedül marad, akkor neki meszeljenek. El tudnám fogadni, hogy mondjuk 10 esetből szerencsével egyszer kikap közelharcban, de ez ami most van már undorító. Nem lehet az artykat megközelíteni a végjátékban egyszerűen.
Ha nincs kis javítóm, akkor ott pusztulok, mert pár másodperccel a splasg és a kötelező láncolásom (mert egy arty ugye kötelezően leszedi a láncom) után már jött is a másik artytól a gránát, mert mégsem jól gondoltam, hogy hol van és be tudott oda lőni. Mivel volt kis javítóm, kilőttem a rohadékokat, az m53-t azonnal, a másik meg hülye volt, mert a lövésekor elég közel volt, nekem meg minden tankom látótávra (is) van gyúrva, megláttam. A kis javítóra nagyon vigyázni kell, ha nem kritikus a helyzet nem szabad felhasználni, mert artyt nagyon gyakran máshogy nem lehet a végén legyőzni.