A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
viper07 #351566 Ma reggel volt egy kis időm, mentem párat. Hát nem volt semmi. 28/8 Win, 1998 WN8, ami nálam jó eredménynek számít. az alábbiakat mentem :
Тank Wins Átl.Sebzés WN8
Panther 8,8 3/6 1 691 2 699 (93)
FCM 50 t 0/5 1 405 1 684 (63)
T-54 ltwt. 2/5 1 454 2 739 (94)
T95E2 2/5 1 047 1 261 (48)
STA-2 1/5 1 227 1 245 (48)
Prémekkel mentem + az új kedvencemmel a T-54 ltwt.vel.
A Panther 8.8 egy nagyon összeszedett tank, jó vele játszani, pontos , korrekt ágyú, megfelelő mozgás, jó támogató tank, csak ne lenne a 10-es tier, de sajnos van. Hátul maradva szépen csipeget, tierjében jókat pattint, ezért az árért ajánlom.
A T95e2 kilóg a sorból, mert prém XP-t hoz, lehet benne legényeket húzni, de nem hoz prém creditet. Ebben a statban a legszarabb lett, pedig ezzel szeretek a legjobban játszani, és ennél azért jobban megy vele, igaz 3x 10-esek között voltam. Olyan mint a Phersing, kicsit pontosabb ágyúval, legalább olyan jól pattintgat, és egész mozgékony is. Imádom a gun depressiont, primán lehet használni. A 173 Pen nem sok, na de itt jön az érdekes rész. Én nem tudom ez mitől függ, de ez a 173 Pen több, mint az IS6 175 Penje az biztos. Olyanokat visz át, hogy megáll az ész. És sokszor, nem csak néha. És akkor ugye még ott van az arany skuló is. Kedvencem, a küldetés sorozat mellett szerintem ezt is érdemes kihúzni, nálam fun, nem vészes alkalommal megy tier 10-ben(na jó ma éppen kivétel).
AZ STA-2 az abszolút középszerű mindenes, de szerintem jó tank, megéri az árát. Sokkal jobb az ágyúja mint a Type-61 RNG fos fegyvere. Ahova célzol ez oda visz. A camó jó, vagy csak az FCM utám érzem így, de legalább van, jól forog, és a 180 PEN is elég, az arany meg elmebeteg 270 PEN. Ezzel sem nyúltok mellé.
Az FCM sajnos túlnő rajtam, nem tudok vele játszani, baromira idegesít, hogy folyamatosan világítok. Bokor mögött állok, camó festéssel, jön a mezőn a T69, 2-t belém lő és akkor meg is látom. 3 skilles legények, 432 m látótávolság. Vicc. AZ ágyúja meg olyan amilyen, éppen milyen kedve van, szóval nem lehet rá számítani. Vannak nagyon jó meccsek, de összességében nem élvezem vele a játékot. Talán, ha a javítást camóra cserélném(fullos), akkor sokat változna a helyzet ? Egyébként pedig meglepőeket tud pattintani, azért 120 mm az eleje ne feledjük. Vitathatatlan előny a korlátozott MM, de szerintem a többihez képest drága.
A T54 ligth egy nagyszerű tank, igaz 80 %-ban 10-ben megy, de megy mint a meszes, olyanok farol, hogy beszarás. A fegyvere nekem álom pontos, a camója jó, és a 175 Pen, érzésre legalább 200. Itt is ezt érzem, hogy valamiért jobban üt. miért van ez ?
Nekem a WR-em vele 35 %
, a vbaddict átlag 51.2 %, a WN8-am 2.465, míg az átlag 1458. Mindenesetre érdekes, igaz csak 36 csatával. Amiért ez a tankot felhoztam az az , hogy nézzétek meg ekkora sebzésre milyen magas WN8 értéket ad, kiváló statpadder járgány, meg igen élvezetes vele játszani. Tanácsot kérnék, mit csinálok rosszul, hogy ilyen szar a nyerési rátám.
Köszi előre is.
Jah és a sorrend a 8 -as prémek között -kizárólag fun-: (T95e2- nem vásárolható-)-STA2-Panther-FCM-IS6-WZ-111-KV5-JT8.8
Amit ajánlok még melegen : Type 64, igen jó kis fun, de pénzt nem nagyon hoz, illetve a 3-as német med. a PZS35, na ez megint egy vigyorgós tank. Természetesen ez csak egy vélemény egy erősen közepes szintű játékostól, aki a med-light vonalat kedveli.
Kösz a türelmet.
Utoljára szerkesztette: viper07, 2015.04.14. 13:26:39