banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ez igaz, bár eddig e25-t, t-25-t, matilda iv-t meg fcm pak-ot vettem aranyért, mindet akcióban. A többi prém tank a wg "ajándéka". Ha aranyért kéne vennem tier8 prémet, akkor valószínűleg az ebay kódos jt8.8-t vettem volna, az a legjobb ár/érték arányos, amíg van kód. Ha ez nem lenne, akkor fcm 50t-t és/vagy t34-t. Ha már két tier8 prémet akar az ember, 20e ft alatt nem nagyon ússza meg, valóban, de még ilyenkor is lehet, hogy ez a jobb választás, ha lassabb a fejlesztési tempója vagy csak nem érdekli annyira a tier váltás.

Akárhogy is nézem, szerintem először mindeninek magában kell letisztáznia, hogy mit akar, gyors fejlesztést vagy ráérőset. A gyors fejlesztéshez én is prém fiókot vennék inkább, nem prém tankot. Aki gazdag, az meg veszi mindkettőt