banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ezt én értem, de miért kéne nekem ennél több kredit? Számoljunk mondjuk napi 50k plusszal, ahhoz tényleg nem kell megerőltetnem magam a legkevésbé sem. Mondjuk 20 csata, abból 4-5 prém tankkal és kész.

Ha új tankot veszek, a régit eladom, tehát nem a teljes árat kell fizetnem, gyakran vannak akciók stb. Az IM-ből is elég jól jön a kredit. Adnak ajándék prém napokat kb havonta 1x, év végén sokat adtak. Ilyenkor belehúzok a wz111-sp-e25-t25 tankokkal és 1-1,5-2milla kredit bejön naponta, attól függ, mennyire érek rá.

Aranyat ésszel köpök, ki tudom gazdálkodni. Tier10 tankot kb negyedévente 1x veszek, nagyjából ez a tempóm a fejlesztésben (összesen 4db van eddig, de még ezeket sem ismertem ki, nincs rá időm, mert az IM miatt elindultam több másik ágon), de tier9-t általában eladom, pontosabban eddig mindegyiket eladtam, nem volt megtartós egyik sem, talán a t30 lesz az első, mert az e4 nem kell.

Szóval az én fejlesztési tempómhoz a jelenlegi kredit termelés megfelelő. Vannak szorult helyzetek, ha kéne a kredit nagyon, de vannak tartalékaim, rengeteg nem használt modul, rengeteg nagy javító stb, ezekből már adtam el, ha nagyon kellett hirtelen a kredit. Illetve 1-3 nap prémet veszek és termelek pár milliót, ha látom előre, hogy lesz időm.

Nekem ez így megfelelő, de megértem azt is, aki ennél sokkal gyorsabban akar haladni a fejlesztésben. Szerintem a prém fiók annak kell, aki hamarabb akar nagy tankokat, máskülönben jobb a prém tank. De ez az én véleményem, nem biztos, hogy mindenki osztja, pontosabban a legtöbben mind tier10 tankban szeretnek feszíteni, oda meg hosszú az út, tier9-ben el lehet lenni jó sokáig és való igaz, hogy eszi a kreditet. Meg is néztem cent 7/1 - 394 csata (az fv4202 hírek miatt ezt gyorsan fejlesztettem, de prém nélkül), leo pta - 344 csata (az obj416 meg a t54 mellett eddig a leghosszabb grindem, 4,5 hónap volt, jó része napi duplákkal), E75 - 268 (volt pár prém nap a fejlesztés alatt, ezzel csináltam meg 2 ht15 küldetést is, szép hosszú grind volt ez is) és a lorraine - 238 csata (ezt nagyon szerettem, jó tank, esélyes, hogy visszaveszem valamikor)

tier9 tankoknak ráadásul mindig adok 50e szabad xp-t és még így is hosszú a grind időszak, amit egy prém előfizetés 2/3-ra lerövidítené. Ha tényleg sietni szeretnék és a tier10-t akarnám, akkor megérné a prém fiók.