A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #351560 EGy pillanatra megrettentem, amikor odáig jutottam hogy "Ez a tank egy vicc"... (mert éppen kukázni akarom az IS4et és lecserélni IS7re). De aztán megnyugodtam, mert ezt most pozitív értelemben írtad :)
Mondjuk nem tudom mennyire bálna ha összehasonlítjuk a többi T10 heavyvel, de Is4ben azt szoktam látni, hogy ők már rég a helyükönk vannak amikor én még szépen cammogok az IS4emmel a kiszemelt helyre.
A Béla amúgy nagyon jó, húzz bele ameddig létezik az a tank jelen állapotában. Nem nagyon szoktam T8 fölé menni, de pár napja amint csak lehet viszem egy körre a Vk45B-t. Visszaadja azt, hogy milyen volt egy rendes fronttal szerelt nehéz tank a goldeső kora előtt :) Csak akkor van baj amikor szembe is jön egy :D (vagy amikor megunja a szemben álló 3 tank a sok bounceot és lerohan)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.14. 12:33:20