banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Nos mivel a Bélához még a VKA-n is át kellett volna verekednem magam, gondoltam beszerezem az IS-7-et a HT-15-re. Egyrészt eddig azért nem volt meg az elsőnek kifejlesztett T10-es tankom, mert nagyon nem jött be teszten (a lomha fordulása miatt), meg nem volt rá egyáltalán szükségem, hisz nem CW-zek, de azt kell mondanom hibáztam. Ez a tank egy vicc. Ez tényleg olyan benne ülve is, mint ellenfélként, brutális troll páncélzattal rendelkezik. Tényleg a gyenge játékosok legjobb tankja, mindenkinek ezt ajánlom, aki nem tartja magát jónak és T10-es nehéztankot keres magának. Semmi gond nincs az IS-4-el sem, én azzal csináltam meg a Stug és T28 utolsó HT-ját, de az IS-7 szerintem jobb tank jó kezekben. Az ágyújával nem lehet célzás nélkül lőni, de megvárva a szűkülést oda lő, ahova kell és mivel ez egy kimondott közelharci tank nincs emiatt gond.
    Pár dolog még, amire fefigyeltem. Sose nézem a sebzéseket, de ennél a tanknál egyértelműen azt tapasztalom, hogy többször sebez az átlagsebzése fölött, mint alatt. Nagyon sokszor látok 500 fölötti sebzést. Tényleg úgy mozog, mint egy bálna, de prémium kaja rettentő sokat dob rajta. Csak kipróbáltam két csatában, nem azzal használom, de -1 másodperc töltési idő mellett érezhetően mozgékonyabb vele a tank, aki megteheti szerintem érdemes azzal használni, bár orosz lévén biztos néha gyullad szegény. Tipikusan megérzi a jó legénységet is. Egy 4 skilles bandával teljesen más tankot kap az ember, mint egy alaplegénységgel. Ez persze minden tankra igaz, de én itt még jobban érzem. Csak ajánlani tudom, nagyon jó tízes tank.

A vége 14003 lett. 1200 saját hp, 5893 sebzés és 6910 pattintott. Replayt azért nincs értelme adnom, mert végig halálutcában álltam. Annyi poén volt az FV pattintás mellett, hogy utána végig engem szidott, hogy idióta vagyok, bár nem értem miért, de lelke rajta.