banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Azt értem alatta hogy jobban jön a pénz. Prém nélkül T9-ben hiába van meg az XPd, garantáltam messze leszel a lóvétől hogy megvehesd a T10et (de ugyanez igaz sztem T8ra is), tehát pörgetheted az értelmetlen farmköröket, amelyeknél rosszabb esetben az XP elveszik vagy olyan legénységre megy ahová annyira nem kell.

A prém sokszorosan megdobja a profitot! (nem 50 százalékkal, hanem akár 2-3xosára is), magas tierben ez sokkal fontosabb mint az Xp. Abban egyetértek veled, hogy tisztán az XPt nézve nem nagy dolog a prém HA szeretsz azzal grindelni ami éppen soron van. (bár nekem most nagyon jól jött a hétvégi ingyenprém, végre kikukázhattam az indienpanzert a francba).

A te példádra levetítve: az egy dolog hogy többet játszol az E75-el mire meglesz az XP az E100-ra. Az nem baj, jó dolog ha szereted. De játszhatsz életed végéig E75-el, pénzed sose lesz E100ra, tehát mehetsz farmköröket olyannal ami nem biztos hogy annyira fun mint az E75.

Így értettem :D
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.14. 12:17:27