banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Mit értesz az alatt, hogy megéri a prém előfizetés? Tegnap megvettem az E100-t végre, de én például nagyon szerettem menni az E75-el, kit érdekel, hogy több csatát kell vele mennem? Jó volt a tiger2, tiger stb, miért gond, hogy többet kell velük játszanom? Végül is játszom a játékkal, akkor is, ha nem tier10-ben vagyok. Ha meg mocsok szemét tankot kell átugrani, akkor vagy bedob szabad xp-t az ember, vagy a napi duplákkal halad, aztán egyszer vége.

Szerintem a prém fiók pont az olyanoknak kell, akiknek gyorsan kellenek a nagy tankok. Ebben az esetben indokolt, hiszen az idő pénz, de engem nem érdekel, hogy mikor váltok szintet, ha használható az adott tank. A kredit termelés meg olyan dolog, hogy ahogy a fórumtárs írta, van több prém tankom, amit kedvelek, leduplázom őket meg még megyek pár kör ráadást és a napi 100-200k kredit megvan velük, attól függ, mennyire érek rá. 100k-t elég hamar össze lehet kapni egy wz111-sp-e25-t25 dupla, 6-7 csata, szinte tutira 100k fölött lesz, ha jól ment, akkor elég sokkal. Ha van még időm, megyek párat a többi ajándék prém tankkal és máris van 200k-m. Ráadás bónusz, hogy a legénységet is szépen húzom közben. A tier8-10 tankok ugyan eszik a kreditet rendesen, ha nincs jó nap, de azért általában nullszaldóra vagy kis veszteségre kihozom, úgyhogy amit keresek a prém tankkal, kb megmarad, olyan 50k-val számolok, amennyit megesznek a tier8-10 tankjaim naponta, de még úgy is marad 50-150k kredit.

Prém fiók annak kell leginkább, aki gyorsan akar fejleszteni. Aki játszani akar "csak" és nem ideges, hogy mikor lép már szintet, annak meg nem kell, pontosabb ritkábban kell, akkor venni kell 1-3 napot és kész, de legyenek olyan prém tankjai, amivel szeret is menni.