banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hagyjuk már a gárdát, könyörgöm. Egyenes emberek? Akkor minek kamuznak a céljaikat illetően? Egy őszinte, egyenes, igaz magyar ember nem hazudozik és kamuzik össze-vissza. Pont. Csak "sétálgatnak" a városban, miért nem mondják ki mi az igazi céljuk? Vállalják fel, aztán mindenki eldönthetné, hogy szimpatizál-e esetleg velük vagy sem. Jah, azt nem lehet, mert az igazi célok igazából vállalhatatlanok, csak bekamuzni lehet mindenfélét... Szerintem meg a legtöbb ember pontosan látja, hogy kb ezek is hülyének néznek mindenkit, mint egyébként a politikusok úgy általában. Na innentől nincs több mondanivalóm és nem is érdekelnek.

Jobban érdekel a WoT. Kaptam 2 nap prémet tegnap a küldetésből, és 10 vereséggel nyitottam A legeslegszebb jelenet az, amikor cliffen elmegyek a sziklához, de nem figyeltem és kb 10 tank meg lent marad a házaknál, ott kempeltek. Az ellen lenyomott minket, odament foglalni, meg lövöldözni a zászlótol, de lentről a mieink nem igazán tudták őket lőni. Ez a kb 10 tank simán hagyta befoglalni az ellenfelet. Kész, a mai nap mélypontja szerintem ez volt.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.24. 10:20:18