banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Kedves csíkos barátom,ha lenne egy csöpp eszed emlékezhetnél rá hogy az első zárt tesztekre még 2010 augusztusában lehetett menni.Nekem ősszel lett kulcsom,de akkoriban még mással játszottam,és nem nagyon tetszett a játék,csak valamikor januárban kezdtem el játszani vele rendesen.Egy ismerőssel kezdtünk el együtt játszani,bétának 2011 áprilisban lett vége,és nem akkor kezdődött mint ahogy te írtad.
    Ha eszembe jutna az xfire accom kódja,tudnék neked jó sok bétás képet berakni.Sajnos ő valamikor 2012-ben eladta az accountját,így utána már én sem játszottam komolyan,csak szórakozásból.
    Állítólag te olvasott és okos ember vagy,olvasott és normális ember olyan szar csőcselék közé nem vegyül mint a magyar gárda.
    Ui:Jah,te mint olvasott és bölcs ember,miért írsz olyan privát üzenetet amiből süt a tudatlanság és a hülyeség..
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.24. 08:34:29