banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tigrincses
    Akkor leírom a történetet egyszer és mindenkorra. 2011 április 13.-án jelentkeztem be először a WoT szerverére.
    Akkor még Béta volt, sokan nem is hallottak erről a játékról. 2012 tavasza volt az időpont amikor hivatalossá vált az egész . Ez idő tájt én elértem tier 8 szintig, csak a tiger 2 kellett akkor még nekem másra nem is vágytam... igen ám de azt hittem megmarad de nem, töröltek mindent kaptam egy két prém tankot és kezdetét vehette az igazi WoTozás... Eléggé zavart ez az egész így hát úgy döntöttem ha ők így én is így teszek, nagy ívben szarok a játékra elvégre ők is leszarták mennyi időt töltesz a játékkal... szóval PANZER 4 -el ( ami még mindig rekord a tankok közt amikkel mentem eddig) gyűjtöttem a pénzt ,közben meg olvasgattam, chateltem stb stb.. míg a pz4 el elindítottam a csatát, úgy hagytam az egészet pénz jött be , minimális de
    még mindig jobb mint ha nem csináltam volna semmit. Tehát szartam az eredményekre is ,hülyültem sokat és mentem kisebb tankokkal illetve csak álltam, akkortájt még nem büntettek ezért, ma már igen. Idővel megszereztem amit akartam, játszottam ahogy tudtam mert volt egy időszak amikor tényleg csak 8 fps környékén, trágya géppel játszottam, hogy miért??? Azért hogy később több lovetta legyen a következő tankra... Ma már ott tartok hogy lehet akármilyen jó a gépem vagy akár melyik szinten nyomhatom már annyira nem vonz az egész, kivéve ha haverokkal együtt tolom. Megjegyzem , követtem el egy hibát E 75 -nél, :) nem megfelelő legénységgel játszottam mivel pirosan jelezte hogyn em arra atierre valók... én későn vettem ezt észre kb mikor lecseréltem e 100- ra :D mindenesetre ezzel nyomtam sokat egy klánban.... :D durva mi... hozzáteszem rossz nettel. A lényeg a lényeg a stat nem mindent magyaráz meg. Sőt... minden a pénzről szól, ahogy a stat is.
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.03.23. 23:55:53