A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #349731 Ez a baj az új szkáutokkal, inkább már amolyan elkapó vadászként kell játszani velük, mintsem support szerepben, normálisan spottolgatni, bár a mapok nagy része nem is alkalmas a klasszikus spottolgatásokra, na meg ott van az is h állandóan bebasz városi mapra. Szerencsére a bulldog sebessége és a 175 mm pen elég, hogy végezze a dolgát, pont ahogy írtad. T37 mellett még ennél a light-nál éreztem én is azt h inkább sebezzek, sebezzek még....és inkább használtam 1 papír medként jó látótávval, mintsem scoutként.
Amúgy nekem 3k+ dmg-re és 5k spot-ra adta meg a tankászt bulldognál. Szval teperni kell vele, és az is ilyen wonder game volt proho-n...:D
De nagy fun az a tank, nekem amúgy is ez a vonal a kedvencem most (csöffi, t37, bulldog 3-s eszméletlen király). Fun az egész játék velük, t37 menet közbeni pontossága pl. beteg...vicc még így pontosság nerf után is :D