A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kicsit elszállt a fedő... :)
AMDROBI első kérdését úgy adta elő, mintha a tesztszerveren vásárolt új account t10-ese adná a fő accountjára a tankot. Azt nem írta, hogy az élesfőaccountra vagy a tesztfőaccountra.
Itt érthető félre a helyzet, mert lehet hogy az élesre gondolt - erre írtam, hogy ami a teszten van, az marad a teszten. Ha a tesztfőaccountra gondolt, az sem biztos. És hogy miért? Mert lehet hogy az éles accountján nem hívott meg újoncot... lehet hogy nem is tud erről a lehetőségről.
Nem téged hazugoztalak le, csak előre gondolkodtam.
Mi van ha nincs újonca, a véleményünkre csinál egy új accountot- és azzal be sem tud lépni a tesztszerverre (Every player who registered their account before 8 March 2015 at 21:59 CET (UTC +1)), így joggal gondolhatná azt, hogy csúnyán át lett baszva...
Remélhetőleg érthető már így... a 349701 hsz-ben két személyes ragot elírtam, és már úgy hitted, hogy AMDROBInak írok Rólad. Ilyen ez a magyar nyelv, ha akarom vemhes, ha akarom nem vemhes.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.03.18. 09:10:04