A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
besti #349705 Végül is wn mérce szerintem nem mentem vele rosszul SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, csak ha saját tierjébe kerül, akkor kisebbség érzésem volt benne. Hol van ez a T29-hez képest, de még a Tiger és IS is több harcértéket képvisel. IS kiszed 3 lövésből és tud sidescrape-elni, ehhez nekem 5-6 lövés kell... Ha találkozik egy Cromwellel, T37-tel, azok kifilézik mert szinte semmi nem pattint (néha a tornya). Szal elég nagy árat kell fizetni a tierjének legnagyobb átütéséért. Meg aztán ott vannak a 45%-os kommanderek, akik szerint heavy tankként nem szabad kempelni és snipe-olni. Magasabb tierbe kerül már segít a jó átütés.
Na mind1, meg lehetett vele szerezni a nagy motort AMX-re, illletve mostantól már gun miatt nem kell aggódni - ezért választottam a heavy ágat. Egyébként nem a második (nem táras) heavy ágat terveztek AMX 45-ből? Az még bejöhet.