A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #349247 Nekem is a Wz-111 akció óta meg az év végi bevásárlás óta esett vagy 120 pontot a wn8. Pár dolog, amit tudok biztosan:
- A Wz akció alatt a sebzés megvolt hamar és frag-re kellett mennem
- Bevásároltam egy csomó tankot és stock állapotban kezdtem velük, van olyan, ami még most sem elit, mert csak napi duplákkal haladok vele
- Az IM miatt elkezdtem artyzni a brit és francia ágon, ez nagyon durván odavágott a wn8-nak
- Az IM miatt sokkal többet spotolok, az LT-15 küldetésekhez 50-60 csata kellett a stug esetében és kb 30-35 a T28-nál
Ezek tutira odavágnak a wn8 mérésnek és pontosan ezért kezd már nagyon nem érdekelni. Nem is aktiváltam újra, nem nagyon érdekel, hogy kinek mennyi a wn8 értéke, nem érzem semmiféle hátrányát, sőt talán előnyös, mert nem becsülök le senkit pusztán egy szám alapján (mondjuk pl,cz van a névben, hajlamos vagyok
)
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.13. 19:22:13