banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kHares
    A hölgyeket milyen vasakba raktátok?
    Elgondolkodtam és nem tudok dönteni. Igazán egy adott géppel sem játszok sokat mert haladok sorba az ágakon de vannak persze kedvencek alacsonyabb szinten. Viszont akármennyire szeretem a kv2-t vagy hellcat-t vagy bármit nem "pazarolnám" el őket. T10-ben eddig nem nagyon játszottam de pl. a T57 megtetszett és végül ebbe kerültek a stugból szerzett lányok. Mondjuk ezzel az amcsik kilőve még orosz és német vonalban gondolkodtam hiszen ezekből van a legtöbb tank legfeljebb később átképzem őket.
    Német T10-em nincs, E100 van kifejlesztve de 6 ember, nem valami optimális. Oroszoktól a T62a és a Obj 140 van kihúzva, ezek között nem láttam túl nagy különbséget, valószínű majd az egyikre lecsapok csak T10 lenne az ideális. Persze még sok idő mire lesz egy másik legénység de tessék, most mindenki elmondhatja hogyan gondolkodott