banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Régebben én mindig mondogattam a haveroknak, hogy a lövések gyakran lefele húznak, de mindenki csak oltott, hogy nem, csak az RNG miatt lehet ez. (Ok, de felfele meg ritkán, mondhatni soha nem húz a lövés, szóval wtf, a fizika miatt? ja, mert az RNG-t érdekli a fizika?). Most, a nerf miatt kiadtak egy csomó "céltáblát" és meg lehet nézni rajtuk, hogy lefele több megy valamennyivel. Nem nagyon feltűnő a dolog, de amikor gyenge pontra céloz az ember, pláne amikor gyújtani akar, akkor azért észreveszi, hogy már megint a lánctalpba ment. Főleg a fehér körön kívül eső részt érdemes nézni, én úgy látom, hogy a lenti részre több lövés jut, ami megfelel az én észrevételemnek is.

Szóval igen, ha valaminek a működését nem ismerjük pontosan, akkor érdemes némi mozgásteret adni a gondolatainknak.