A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #348920 Ki milyen tankkal csinálta meg a t28c med küldinél, azt amikor +1 tier-t kell kigyújtani.
Eddig t6 és t8 tankokkal (cromwell, t34-85, vk3002, pershing, panther2) próbáltam, de másfél hete sikertelenül...egyszerűen hiába lövöm a seggét/oldalát (ami eddig égett), most semmi pénzért nem akar, RNG baszakodik velem....azt hozzá tenném, hogy saját/kisebb tierűt rendre kigyújtok...nincs olyan nap hogy ne gyújtanék ki vkit meddel, de soha nem nagyobb tierűt.
Most azon gondolkodok h t5-s sherman-t visszaveszem, hogy hátha sikerül kigyújtanom 1 t6 v 7-s tankot.
Szval visszakanyarodva, kinek mivel sikerült, értem én hogy RNG ez a mission qrvára....de hátha 1 kicsit rá tudok segíteni :D