banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ultimaulti
    Na kérem! És ezt most itt a nagyon komoly helytállósággal, igen mérvadó érvekkel érdekelt, beavatott személyektől kérdezném meg: Regisztráltam a játékba. Nos, kérem belépek, lövök. De mi az, hogy visszalőnek! Még fizettem is érte, hogy lőhessek! De miért lőnek rám vissza?! Nyilván ő is fizetett, hogy lőhessen. Erre a következtetésre jutottam, két napi gondolkodás után, mivel aludni sem tudtam. Nem fért a fejembe! - Fizetek azért, hogy rám lőjenek? Azért fizetek, hogy más kilője a tankom, s ezzel engem frusztráljon! Ez abszurd! Ez nem helyén való! Még ilyet! Ez botrányos, inlogikus, marhaság!

Most harmad napra megtaláltam a megoldást: azokra lövök, akik nem pirosak. Nem lőnek vissza. Hoppá! Hehe! És most itt a probléma. Ezért a játék képes kitiltani. Akár órákra is. Pedig tőlem sokkal erősebb zöldeket is kilőttem. Igen, ki! És a pirosak meg is dicsértek érte. Ím, tessék nagy a problematika a játékban. A pirosaknak tetszik ha zöldet lövök, a zöld nem lő vissza,- igaz állandóan beírogatnak valami ismeretlen nyelven: "noob". De ezzel nem foglalkozom, rájöttem, hogy akik ezeket teszik, azok a kezdő belgák. Nos, az meg az ő bajuk!

Jó játék ez, csak sok a hozzá nem értő. Sajnálom! Én igazán szánom! Én bánom kérem! Ahogy bölcs apám mondaná: "Sajnos nem mindenkit én nemzettem".