A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #348900 Kevesen vannak, 24e a keleti szerveren, amelyiket én is használom és 6e a nyugatin, 30e összesen, mondjuk ez dél körüli időpont, kora délelőtt ott. Iszonyat campfest megy tier1-ben, ami nem tudom mit jelent, nem vagyok pszichológus. Azt tudom, hogy az EU-n mennek előre, mint az őrültek, ritkán van ilyen kemény kempelés. A RU szerveren is van egy nagyon ritkán és nagyon régen használt accom (volt valami akció és ki akartam próbálni a t-25-t élőben, teszt szerver meg nem volt), ott meg aztán mint a zergek, a megőrült berzerkerek. Eddig csak ott láttam olyan rohamot campinovkán, hogy majdnem az egész ellenséges csapat neki a mezőnek és átjöttek rajta, meg győztek is, csak néztem, amilyen tűzijáték ott volt, el lehet képzelni a rengeteg gépágyú.