banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Egyértelműen ez a legszerencsealapúbb feladat, én is ezzel gürcültem a legtöbbet, de van esély. Pl. az enyém arty nélkül lett meg, pedig szerintem az is nagyon sokat jelent, ha van. Három lightom van, azzal folyamatosan toltam. Ha olyan map volt ami esélytelen erre, akkor kicsit rambósabban játszottam, halál és már mentem is a következővel. Sokkal gyorsabb általában egy light meccs, mint mondjuk a HT-15-öt próbálva egy nehéztankos.

A 12 ezres HT-15-höz van értelme kifejlesztenem a Maust vagy simán csak vegyem meg az E-100-at vagy IS-7-et azzal is van akkora esélyem rá? Ha igen, ez utóbbi közül melyikkel lehet könnyebb? Mik a tapasztalatok? IS-4-el elég esélytelennek érzem már.