A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #347456 Erről írtam korábban, hogy egyre többen tanulták meg, hogyan kell riportolni, de nem tudják a kategória kiválasztását. Korábban szoktam chat ban-t kapni, mert "oktattam" az arra érdemeseket, persze tényleg csak a nagyon kirívó esetekben (pl blokkol, keresztbe áll és kapom a lövést, mert nem tudok menni, foglalás közben kiugrál és kapja a lövést stb stb rengeteg olyan helyzet van, hogy teljesen idióta az illető és megérdemli), de abból is sajnos elég sok van.
Ami változott, hogy most már nem chat-bant adnak érte, hanem játék bant, úgyhogy hagyom a fenébe az oktatást én is, inkább kortyolok egyet a hűvös sörből, ha idegesek vagyok
. Nem tudják kiválasztani a megfelelő kategóriát és a játék ban már nagy büntetés szvsz.
Illetve az van ugye, hogy szó szerint bármiért riportolhatnak, akár csak azért, mert te túlélted őt és ő úgy ítélte meg, hogy kempeltél, az mindegy, hogy top xp és sebzés mellett, az számít, ahogy ő látja. Az IM miatt már elég sokan frusztráltak, engem azért riportolt egy játékos, mert szerinte elloptam a fraget előle és már mióta akarja a küldetést csinálni. Jó, ha beír a chat-be előtte, hogy hagyjuk meg neki, nem lövöm ki, de máskülönben honnan találjam ki, hogy küldetésben van? Mondjuk sok ember meg olyankor direkt kicseszik vele, gondolom azért nem divat ilyent beírni. A gyengébb játékosok, főleg ha szakaszban jönnek meg ahogy írtam szó szerint bármiért riportolnak, ráadásul az egész szakasz, nem segítesz, pedig ő nyomta a helpet a nagy rush közepette, szerinte passzívan játszol, foglalsz, ha ölni akar, nem foglalsz, ha neki az a küldetése, szerinte lopod a frag-et, vagy csak úgy egyszerűen jobb a statod és neki nem tetszik, ahogy játszol, ennyi is elég. Egy lila gyerek mondta a chat-ban, mikor ugattak neki, miért kempel (top sebző volt a végén, ugye, amit a gyenge játékos kempelésnek lát, az valójában a lehetséges maximális sebzés kiosztása, de úgysem fogják ezt megérteni soha) hogy hagyják már békén, állandóan cseszegetik, ő így játszik, nem kell tetszeni ez mindenkinek, miért b.sztatják a riportolással állandóan.
Több ismerőstől is hallom (meg én is tapasztalom), hogy állandóan megy az ugatás meg a riportolgatás és ez csak a folyamat eleje, még nagyon sokan nem tudják, hogyan kell riportolni, de belejönnek majd ebbe a "fontos" dologba nemsokára. Csak abban bízom, hogy legalább a megfelelő kategóriát megtanulják kiválasztani.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.21. 12:20:28