A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #347226 Nekem T32-vel jött össze korábban Sand River védekezésben,ha nincs arty, akkor fel lehet menni a jobb oldali kis dombra és ha az ellenfél elég szerencsétlen, akkor nem támadnak, hanem lövik a tornyomat, amit jól láthatóan kidugok.
Sajnos, akkor még valahol a HT-8 környékén jártam csak és nagyon ritka az olyan csata, ahol nincs arty mióta van az IM.
Előszedtem most a caernarvont is, már nagyon régen mentem vele és haladni kéne azzal is, meg az is jól tud elvileg tornyozni. Mines-on elmegyek jobb oldalra a hegy mögé, mert 4 skycancer volt, nem érdemes olyankor ezzel középre menni, hiába használható a tornya. Megjelenik egy béla és teljes gázzal nyomul előre. Mondom itt k.rva nagy gáz lesz, mit lőjek rajta? A gyenge pontjait mozgás közben nem embernek való feladat eltalálni. Sikerült úgy leláncolnom, hogy nem tudott meglőni és az egyik arty belelőtt, némi hp-t vesztett, de jött utánam és természetesen senki meg sem mozdult, hogy segítsen.
Mondom kipróbálom talán az egyetlen dolgot, amit ilyenkor lehet csinálni, egy szerencsés he lövéssel tönkretettem a tornyát, nem tudta forgatni és utána is csak iszonyú lassan. A caernarvon simán körbefutotta utána. Gondolom elmondott magában mindennek
Persze, amikor már csak 1 lövés kellett volna, akkor már többen bejelentkeztek a frag-re és egy arty kilőtte előlem.
zegi norbi: nem szoktam nagyon nézni a játékosokat, de feltűnő volt, mennyire gyenge az ellenfél és látom, hogy te vagy ott és te vagy az egyetlen értelmezhető játékos
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.19. 13:47:32