banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Hát ha 1x végre beadná proho-t. Több mint 100 csata óta (de lehet már van 200, több mint 2 hete nem adta be se proho, se a másik változatát ami vicc). Csak light-al mentem ez idő alatt....:D És kb. minden nap mentem, volt amikor 2 kört csak, de volt amikor 40-t....
    Redshire, malinovka, és egyébb aktív/passzív spottolható mapra is berakott...de nem bírtam összekaparni az 5k spot-t. Nagyon idegesít már, de nem az is h nem sikerül, hanem hogy nem képes proho-t berakni. Úgy voltam végig nyomom a light küldetést, utána hozzá se nyúlok, mert Bulldog minden csatában ég nekem, volt olyan csata ahol 2x gyújtottak ki egymás után 2 lövés, ez 2x 1 nap, úgy hogy azon a napon 14 csatát játszottam...hát na.
    Vszínű az is gond h qrva frusztrált vagyok, hogy nem képes proho-t beadni...de vicc komolyan.
    Ja én nem tárasan használom Bulldogot, de nem érzem h annyiszor szállna el, átlag a legröhejesebb pillanatokban robbantam...pl. easy fight, is-2 ellen 1 lövésnyi hp-ja maradat (körbeforogtam), seggét oda tudta nyomni a házhoz, elkapott, bumm repült a fejem, ő meg robogott tovább 100hp-val. vicc :D