A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Prohon a map legszélén lévő bokrot ismerem D-i oldalról (oda szoktam is random lövöldözni, ha rájövök, h van ott egy spotter:)), a másik oldalról viszont nem. É-ról már nem lehet odáig elmenni, vmelyik hátrébb lévő bokorba kell beállni, de ott még talán 1x próbálkoztam, de akkor sem jött össze. Viszont a másik út mellett lévőt bokrot nem ismerem. Ezt meg tudnád esetleg mutatni? Ja és a Malinovka F5 is érdekelne, mert azt sem ismerem, a G3 általában nem működik. E3-4 elég jónak tűnik csak balszerencsémre amikor próbálkoztam ott régebben, engem a D6-7, E7-ből mindannyiszor felspotoltak.
Malinovkán F7-ben van egy rész, amit teljesen elfednek a bokrok (én oda szoktam menni), onnan össze lehet szedni a 4k spot dmg-et vagy az nem annyira jó hely?
Bulldoghoz: Érdekes. Én az elejétől kezdve a táras löveggel használom és alig kapok ammoracket, pedig nincs rajta a safe stowage. Robbanni meg talán 1x v 2x robbantam vele.