banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Tegnap meg tudtam venni az E75-t de még nem jött össze vele a 8e összesített. Igaz, a lánc és a nagy ágyú még hiányzik, alapelvem, hogy 50e szabad xp-t adok minden tier9 tanknak és a torony meg a motor fért bele ebbe keretbe. A tiger2 tier9-es ágyúja viszont egész jól használható kicsit bátrabb aranyozással.

Mondjuk a sebzés átlagra nem lehet büszke eddig, de nekem nagyon tetszik az E75, sokkal kevesebb a modul és legénység sérülés, ami az őrületbe kergetett néha a tiger2-n. A fenntartása sem tűnik rossznak, nem eszi jobban a kreditet, mint a tiger2, mert kevesebb sérülést szed össze. Mondjuk volt olyan csata, hogy e100, sima lőszerrel úgy ahogy jött fordulásból és kapásból belőtt, néztem is, de hát RNG ugye. Nem szabad hagyni sokat célozni az ellenfelet, kicsit mindig mozogni kell, az ilyen siemka kapáslövésekkel úgysem lehet mit csinálni, de amit lehet próbálom hárítani. A beforgatásra kell nagyon figyelni, mert ha nem jó a szög és a tank is lefele vagy felfele áll akár egy kicsit (egyenetlen talaj) máris be tudják lőni. Az viszont nagyon tetszik, hogy az elejét srégen kidugva a ház sarkánál nem bírják sebezni, lepattanó lesz vagy maximum lánc, amit pikk pakk felteszek full javítás mellett.

Na mindegy is, 6-6,5e-t összeszedtem eddig szinte minden csatában, de ennél jobb és több kell mindenből a 8e-hez. A nagy ágyúban bízom azért, sokkal nagyobb pen és alfa. Most már látom, hogy a 8e azért nem olyan pofonegyszerű még ezzel a tankkal sem.