banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Találkoztam egy fórumtárssal, szegény zegi norbi totál retardált csapatát épp most picsáztuk el prokhorovkán, de valami nagyon durván alázós módon. Ennyi hülyét honnan sz.rik a wg a játékba, komolyan nem értem.

Előtte én szívtam egy torkost, vártam, vártam a spotot, de a cseh löwénk csak nem akar megindulni 7-8 perc egy helyben való várakozás után sem (én TD-vel voltam, lőttem közben azért, de a löwe takarásban is volt egy ház mögött south coaston, semmit nem csinált csak várt, mert állítólag egyedül volt vagy mit magyarázott utána). Meguntam a várakozást és elindultam, erre megindul és nekimegy ez az idióta egy full hp protonak egyedül, ott is döglött meg, aztán a csata is elment ezen.